понеділок, 01 лютого 2016 11:14

Заручальні каблучки - що ж це таке?

Заручальні каблучки - що ж це таке?

Дуже романтична традиція заручин прийшла до нас не так давно, проте прижилася дуже швидко. І зараз рідко коли весілля обходиться без попередніх заручин, а значить, кожен майбутній наречений дарує своїй обраниці перстень на заручини, як символ своїх почуттів і її згоди пов'язати своє життя з ним.

Традиційні заручальні каблучки - це золоті персні з діамантом. Символіка такого персня не менш романтична, ніж і сам подарунок. Його правильна кругла форма символізує нескінченність почуттів, а діамант - прозорий, міцний і яскравий - говорить про чистоту і силу любові юної пари, а також про життя, сповнене яскравих вражень. Однак сьогодні все частіше молоді люди відходять від традиційних фасонів заручальних перснів, воліючи оригінальні та незвичайні персні.

Крім перснів класичного дизайну, дуже популярні вінтажні каблучки, сучасного дизайну і виконані в стилі арт-дизайн.

Сучасний дизайн каблучок дозволяє використовувати не тільки діаманти, а й інші коштовні камені, і в якості єдиного каменю, і для обробки. Великою популярністю користуються перстні з декількома коштовними каменями. Наприклад, із великим самоцвітом, оточеним розсипом дрібних діамантів, або діамантом в оточенні кількох самоцвітів. Зрозуміло, вибираючи таку каблучку, наречений повинен бути впевнений, що його обраниця любить ці камені і буде з задоволенням носити їх і після весілля.

Стиль арт-дизайн - найбільш вільний з усіх, він допускає використання нетрадиційних матеріалів, сміливих дизайнерських рішень і яскравих креативних ідей. Заручальна каблучка в такому стилі підійде дівчині, яка цінує індивідуальність і не боїться експериментувати.

Романтичні і тонкі натури оцінять вінтажну каблучку, виконану в старовинному стилі або каблучку, яка є антикварної цінністю.

Оскільки молодий чоловік вибирає заручальну каблучку сам, без участі дівчини, то тільки на його плечі лягає вся відповідальність за вибір прикраси. Що б не говорила традиція, головне - це щоб каблучка сподобалося його коханій, тому орієнтуватися потрібно, насамперед, на її смак, а вже потім на правила. Якщо дівчина не любить великі камені, їй підійде каблучка з трьома невеликими діамантами або самоцвітами або вінтажна каблучка, прикрашена діамантовою доріжкою. Оригінальним і незвичайним є етнічна каблучка з хитромудрим візерунком і нетрадиційної шліфуванням металу. Головне, щоб при виборі каблучки ви показали, що добре знаєте її та уважно ставтеся до її смаків. Але є кілька правил, загальних для всіх дівчат, незалежно від їх переваг і особливостей. Якість важливіша за кількість, тому каблучка з одним невеликим діамантом буде сприйнята з більшою радістю, ніж каблучку з великим цирконієм. Жінки надають великого значення гармонійності деталей свого гардеробу, і до прикрас це також відноситься. Дуже важливо, щоб стиль і зовнішній вигляд заручальної каблучки відповідав загальному стилю вашої обраниці, адже їй доведеться носити її кожен день і з іншими прикрасами.

Оскільки заручальна каблучка, на відміну від обручальних перснів, завжди має вставку з дорогоцінного або самоцвітного каменю, то ціна помітно відрізняється від ціни обручки. Тому при покупці заручальної каблучки дуже важливо бути впевненим в сумлінності магазину і наявності у нього сертифікатів для кожної прикраси, будь-то великий ювелірний супермаркет або інтернет-магазин ювелірних прикрас (Україна).

Зараз ви читаєте новину «Заручальні каблучки - що ж це таке?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути