середа, 07 грудня 2016 17:04

Квартири у новобудовах продають у розстрочку

Нова квартира у розвиненому мікрорайоні за прийнятною ціною. Про таку мріє кожен. Але як купити таку квартиру?

Житловий комплекс "Перспектива" будує житло у Деснянському районі і продає його за прийнятними цінами. До кожного клієнта індивідуальний підхід.

 

"Купувати квартири у новобудовах вигідно. Деснянський район активно розвивається, тут будуються супермаркети, дитячі садочки, підводять комунікації, - розповідає спеціаліст по роботі з клієнтами. - Район екологічно чистий, має гарні краєвиди, бо будинок виходить на річку Десна. Поряд зелений район з приватними будинками".

Низькі ціни на квартири пояснюються лише відсутністю метро у цьому районі. Забудовник має 14 типових проекти житла. Замовник може вибрати будь-яке з них, або щось додати за власним побажанням. Тут вислухають клієнта та дадуть пораду, щоб житло було зручним і комфортним. Основна новинка квартир - спеціальна гардеробна, такі роблять не у всіх навіть найсучасніших новобудовах. Розміщення кімнат дуже зручне, а площа квартир найбільш оптимальна.

"Покупцям даємо розстрочку на житло. Найдовший термін 26 місяців. Це той період, коли людина не переплачує нічого", - додали спеціалісти.

Хід будівництва можна побачити на сайті ЖК "Перспектива". Працівники компанії щомісяця виїжджають на об'єкт і дають реальні фотографії з процесу будівництва.

"Перш ніж замовити квартиру треба звернутися до нашого спеціаліста. Разом з клієнтом ми підбираємо найбільш оптимальний варіант. Компанія також може надати знижку, - кажуть спеціалісти. - Замовлення квартири можна зробити по телефону чи безпосередньо в офісі. Квартиру закріплять за замовником. Як тільки завершиться будівництво, людина одразу може в ній починати ремонт. Ми готуємо житло до ремонту. Не здаємо абсолютно голі стіни. Також можемо допомогти із ремонтною бригадою. Після виплати повної суми, власнику передається сертифікат на житло".

Замовити житло можна на сайті ЖК "Перспектива" perspektiva-house.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Квартири у новобудовах продають у розстрочку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути