пʼятниця, 31 жовтня 2014 16:03

Вантажні шини та диски від компанії РосШина

 

Вантажний автомобіль - це не "легковик", будь-яку проблему з яким легко і просто вирішити на найближчій СТО, яких у кожному місті розвелося чи не більше, ніж самих машин. Це міць і сила, помножені на величезні габарити. І, якщо хоч одна дрібниця, найменший механізм в цій силі вийде з ладу, наслідки можуть бути зовсім негарними. Тому необхідні запчастини для найпростішого ремонту повинні бути завжди під рукою, а для випадків по складніше - адреса гарного вантажного шиномонтажу. Таких фахівців, і тим більше, кваліфікованих фахівців, в Україні не так вже й багато. Одне з таких надійних місць, де працюють професіонали в галузі ремонту і обслуговування вантажних автомобілів, - компанія "РосШина", яка, крім усього іншого, здійснює також продаж покришок і дисків для вантажівок. Цей тип товару, особливо в відмінній якості, теж далеко не найпоширеніший.

"РосШина": досвід, помножений на якість

Компанія "РосШина" - надійний оптовий і роздрібний постачальник гуми та дисків для автомобілів будь-якого типу, але основним напрямком діяльності є саме вантажні шини  і диски. Адже в силу специфіки цього товару споживач часто стикається з неможливістю придбати якісні колеса для вантажівок. "РосШина" вирішує цю проблему за допомогою якісної продукції від перевірених і визнаних у світі постачальників, виробників комплектуючих для вантажних машин.
Нехай вас не насторожує (або лякає) назва компанії. Це залишки минулого, коли "РосШина" здійснювала імпорт покришок з Росії. Через час ціна і якість російських шин почала помітно програвати китайським аналогам. Тому компанія перекваліфікувалася, ставши офіційним дистриб'ютором китайської продукції AUSTONE на території України.

Багатий вибір для вантажних авто

Компанія "РосШина" пропонує широкий асортимент високоякісних покришок і колісних дисків для вантажних автомобілів. Будь-який тип вантажівки, будь-який спосіб розміщення і вісь авто, будь-який малюнок протектора - кожна важка машина буде "взута" за розміром і по сезону.
Крім того, в арсеналі компанії є дещо і для легкових машин - сталеві диски, які відрізняються найвищою якістю і доступною ціною. Асортимент включає диски для всіх моделей вітчизняних та імпортних "легковиків".

Складна робота - для професіоналів

На жаль, не багато фахівців вміють і мають можливість виконувати вантажний шиномонтаж. По-перше, даний процес вимагає застосування спеціальних інструментів, по-друге, особливих знань і умінь у фахівців, по-третє - створення особливих умов, в яких можна поміняти покришки на багатотонній габаритній машині. Компанія "РосШина" - одна з небагатьох українських компаній, які здійснюють шиномонтаж будь-якої складності для вантажних автомобілів. В процесі задіяні фахівці з величезним досвідом саме в роботі з вантажівками, професіонали, а не випадкові люди з вулиці, які вміють крутити гайки, як це нерідко трапляється на багатьох СТО для легкових авто.

Спеціальне, надсучасне і потужне обладнання, що використовується для шиномонтажу такої високої складності, дозволяє фахівцям "РосШина" виконувати роботу максимально швидко і якісно. В надійності нових коліс сумніватися не доводиться, це підтверджують сотні кілометрів, пройдених клієнтами компанії на колесах і дисках від "РосШина".

Зараз ви читаєте новину «Вантажні шини та диски від компанії РосШина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути