середа, 27 травня 2009 17:03

"Тимошенко мене боїться"

Автор: фото з сайту www.inna.com.ua
  Народна депутатка від Партії регіонів Інна Богословська домовляється про висунення спільного кандидата на президентські вибори із Гриценком, Тігіпком та Яценюком
Народна депутатка від Партії регіонів Інна Богословська домовляється про висунення спільного кандидата на президентські вибори із Гриценком, Тігіпком та Яценюком

Народний депутат-"регіонал" 48-річна Інна Богословська на початку тижня повідомила, що виходить із партії та братиме участь у виборах президента. Мовляв, має велику підтримку серед виборців. Лідер Партії регіонів Віктор Янукович у відповідь заявив, що Богословська попереджала його про це і пропонувала діяти радикальніше.

Ви підете на вибори президента вже не як людина з команди Януковича?

— Янукович зараз, як скеля в партії, — відповідає Богословська. — Багато угруповань біля нього. Два з них хочуть приєднатися до Блоку Юлії Тимошенко. В такій ситуації я не можу вийти з фракції та скласти мандат народного депутата. І хоча написала таку заяву, вчора її порвала.

Як відреагували на вашу заяву однопартійці?

— Багато людей подзвонили мені, привітали з таким рішенням. Я ж не сиділа весь час мовчки, а висловлювала свою думку, закликала до активних дій і зняття цього уряду.

Що нового запропонуєте виборцям?

— Потрібні політики нової хвилі. Окрім себе, до них я зараховую Толю Гриценка, Сергія Тігіпка, Арсенія Яценюка. Нам треба домовитися й висунути єдиного кандидата. Я такого не виключаю, але зараз докладніше не хочу говорити. Про це ведемо перемовини.

Розраховуєте на електорат Тимошенко? Адже люди вас теж сприйматимуть як жінку з косою.

— Коса в мене багато років. Вона справжня, можете посмикати, — віджартовується народна депутатка. — В мене зараз цуценя шпіц цим займається. А Тимошенко мене боїться. Навіть не приходить на прямі ефіри зі мною.

Чому ви так критикуєте уряд?

— Зараз, навпаки, заспокоїлася. Вже не настільки гаряче реагую, як 2005 року, коли Тимошенко вперше стала прем"єром. Тоді я казала, що вона неспроможна вчиняти правильні дії для розвитку країни. Якби цей уряд зняли ще восени, ми не мали б такої глибокої кризи. Зараз він схожий на людину, що програла всі гроші в азартні ігри. А тепер їм потрібно "сшибати" кошти, де тільки можна. Але всі вони йдуть на погашення старих боргів і не залишаються у країні.

Де братимете гроші на президентську кампанію?

— Фінансування йде від різних людей. Хтось приносить 100 гривень, хтось 1000. Можливо, з"являться ті, хто дасть мільйони.

Зараз ви читаєте новину «"Тимошенко мене боїться"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути