пʼятниця, 16 грудня 2011 17:53

Житомирський губернатор: їздити електричкою не буду — це нікчемно

Автор: Фото: Олена Галагуза
 

Голови Житомирської обладміністрації Сергій Рижук провів у Житомирській обладміністрації прес-конференцію.

На захід зібралося багато журналістів. Перед початком прес-конференції співробітників ЗМІ місцеві чиновники намагалися задобрити, запрошуючи на фуршет. Стіл для преси організували досить багатий - з ікрою, баликами та іншими делікатесами. Робітниці адміністрації поскаржилися журналістам, що готували ці бутерброди проятгом двох днів.

Прес-конференція розпочалася о 15.00. Губернатор близько години говорив про свої досягнення, а після почав відповідати на запитання ЗМІ. Так він розповів журналістам про свою дружину і про те, чому він не хоче їздити на велосипеді.

На запитання журналістів, чи буде він користуватися електричкою Житомир-Київ, губернатор відповів, що йому дешевше їздити на власному автомобілі.

Він це пояснив тим, що якщо він приїде туди на вокзал, йому треба буде їхати до Кабміну чи в інші установи і йому доведеться брати таксі, а це дорого.

На коментар журналістів, що можна замість таксі скористатися метро, він відповів: "Якщо хочуть бачити губернатора простим рубахою-парнем — цього не буде. Я не буду їздити електричкою".

"Якщо хтось хоче, щоб я їздив на велосипеді, то цього не буде. Може я і хочу, але не буду їздити у Житомирі на велосипеді. Мій автомобіль ( Toyota Camry – Gazeta.ua) привіз в область 126 млн гривень", - розповів він.

Автор: Фото: Олена Галагуза
 

На зауваження журналістів, що мер Лондона їздить на велосипеді, Рижук відповів прислів'ям: "Коня кують, а жаба ногу підставляє". І взагалі, у нас цивілізація. Це не питання дешевого авторитету і "хлопця в дошку". Я вважаю, що їздити електричкою — це нікчемно".

Також під час прес-конференції губернатор пообіцяв, що збудує фермерські господарства у своєму рідному селі Будичани та селі Стовпів. Він наголосив, шо наразі готуються проекти цих фермерських господарств і якщо все буде добре, то вони будуть.

Під ці господарства поки планують виділити 1200 га землі, та губернатор наголосив, що цього замало і можливо буде ще більше.

Водночас, Рижук не відповів, чи буде він балатуватися знову: "Для мене ще не стояло це питання. Все буде залежати від мого стану здоров'я. Губернатору дуже тяжко працювати. Першому секретарю обкому партію було легше".

Крім того, він розповів, що від свого рідного району не пройде, "бо у нас полищуків є така традиція - недолюблювати своїх".

Розповів губернатор і про свою дружину Людмилу, яка за чутками, полюбляє відвідувати світські заходи: "Люда ніколи не була публічною. Може говорити нормально, не односкладними реченнями. Якщо в неї нормальний чоловік, то і вона робить нормальну справу".

Зараз ви читаєте новину «Житомирський губернатор: їздити електричкою не буду — це нікчемно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути