середа, 04 вересня 2013 02:14

Жоден із законопроектів на порядку Ради не входить до переліку вимог ЄС - Пишний

Жоден із законопроектів на порядку Ради не входить до переліку вимог ЄС - Пишний
Андрій Пишний. Фото: gazetavv.com

Заступник голови партії " Батьківщина" , народний депутат Андрій Пишний заявляє , що жоден із шести внесених для рассмотенія Верховною Радою на 4-6 вересня так званих " євроінтеграційних " законопроектів не входить до переліку вимог ЄС.

Про це Пишний заявив в інтерв'ю телеканалу ТВі 3 вересня, повідомляє прес -служба "Батьківщини".

"Жоден з названих законопроектів не входить до переліку вимог ЄС" , - зазначив Пишний. Серед них він назвав законопроект про внесення змін з приводу виконання судових рішень , " який легалізує невиконання соціальних зобов'язань , навіть тих , які підтверджені судом" , проект закону щодо повноважень Рахункової палати , а також проект закону про гарантії незалежності суддів , " який фактично підпорядковує судову систему Президенту".

Крім того , законопроект про єдиний митний тариф , за словами Пишного , має дуже спірне ставлення до євроінтеграційного пакету.

"Тоді як примітний законопроект про введення безвізового режиму з Європейським союзом , так само як і законопроект , який стосується корупційної політики , запропонований опозицією , - проігноровані " , - обурюється депутат.

Крім того , як зазначив Пишний , правляча більшість також відмовляється розглядати законопроекти , спрямовані на реформування виборчого законодавства , як це потрібно згідно зі звітом ОБСЄ.

Нагадаємо , раніше голова Верховної Ради України Володимир Рибак заявив , що розгляд євроінтеграційних законопроектів - головне завдання парламенту поточного тижня. Як зазначив Рибак , 4-6 вересня Рада розгляне 6 законопроектів , які необхідно прийняти напередодні підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

Зараз ви читаєте новину «Жоден із законопроектів на порядку Ради не входить до переліку вимог ЄС - Пишний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути