понеділок, 24 жовтня 2011 18:58

Житомиряни куплять для мера-"регіонала" авто за 600 тисяч гривень

Житомиряни куплять для мера-"регіонала" авто за 600 тисяч гривень

Житомирському меру Володимиру Дебою виділили 600 тис грн для придбання службового автомобіля. На засіданні міськради було вирішено, що ці гроші внесуть до статутного фонду комунального підприємства Житомирського управляння автомобільних шляхів. Потім на них придбають авто для мера.

"Я дякую депутатам, які в умовах жорсткого антикорупційного законодавства зрозуміли та підтримали пропозицію щодо автомобіля", - сказав Дебой в інтерв'ю після засідання міськради. Також він пояснив, що автомобіль "Шкода", на якому він зараз пересувається, має вже понад 300 тис км пробігу, і тому видатки на утримання по ремонту дуже високі.

"Інколи треба сідати у 4 ранку в автомобіль та повертатись о 12 ночі. Це не забава і не розкіш, а елементарне знаряддя праці", - зазначив Дебой.

Депутати не знали, за що голосують - каже Вадим Шевчук, редактор Першого Житомирського інформаційного порталу.

"Питання про купівлю автомобіля на сесії міськради не підіймали - говорили про внесення змін до бюджету. Такі зміни вносяться на кожній сесії. Про те, що ці 600 тисяч підуть на авто, мер сказав одному з депутатів міськради майже місяць тому на погоджувальній раді - депутат зацікавився, куди ж підуть ці 600 тисяч. Відповідь мера пройшла майже непоміченою. Крім того, це питання не винесли окремо, а внесли в загальну частину. Депутати проголосували за зміни пакетом. Минулого року Дебой вже намагався виділити гроші на авто - теж 600 тисяч. Хотів виділити їх напряму. Але пішов резонанс у пресі, і він зрозумів, що немає підтримки депутатів. Тоді він це питання зняв", - прокоментував Шевчук рішення міськради.

Зараз ви читаєте новину «Житомиряни куплять для мера-"регіонала" авто за 600 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути