пʼятниця, 18 січня 2013 11:28

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Жінки-нардепи, які чергують у Тимошенко, зняли побої та звернуться до прокуратури зі скаргою на тюремників

Жінки-нардепи, які чергують у Тимошенко, зняли побої та звернуться до прокуратури зі скаргою на тюремників
Тетяна Слюз зняла побої - у неї синці. Фото: obozrevatel.com

Народні депутати фракції "Батьківщина" мають намір звернутися до прокуратури щодо дій відносно Тетяни Слюз, Олександри Кужель та Людмили Денисової, повідомляється на сайті "Батьківщини" в п'ятницю.

Як повідомила Слюз, "тюремники діяли агресивно по відношенню до жінок-депутатів, і зрозуміло, що акція була спланована ними завчасно".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Слюз стався серцевий напад - Аваков

"Наші особисті речі, які ми здавали перед побаченням з лідеромопозиції Юлією Тимошенко, валялися на сходах. Валізи, телефони. А перед цим бритоголові тягнули нас босих і роздягнених, як худобу. Шість осіб на кожну жінку. Викинули на сходи, а потім туди полетіло наше взуття", - стверджує депутат.

За словами Слюз, у неї на руках і ногах залишилися синці діаметром 3см, їх наявність зафіксовано лікарями Центральної клінічної лікарні "Укрзалізниці" № 5, і вона буде наполягати на проведенні судово-медичної експертизи. Їй також вже зроблені три кардіограми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко не наступає на праву ногу - Денісова

"Керівництво ЦКБ № 5 не змогло пояснити, за чиїм наказом особисті речі народних депутатів і самі депутати опинилися на сходах лікарні, і визнало, що весь час перебування з Юлією Тимошенко жінки вели себе коректно і тихо і не заважали нормальній роботі медичного закладу", - говориться в повідомленні "Батьківщини".

Зараз ви читаєте новину «Жінки-нардепи, які чергують у Тимошенко, зняли побої та звернуться до прокуратури зі скаргою на тюремників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

56

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути