четвер, 12 квітня 2012 13:48

Дружина Іващенка: Нехай Янукович не думає, що вбив нас морально

Дружина Іващенка: Нехай Янукович не думає, що вбив нас морально

Дружина колишнього виконуючого обовязків міністра оборони Валерія Іващенка Валентина не змогла сьогодні у суді поспілкуватися із чоловіком.

Про це вона сказала в інтерв'ю журналістам біля суду.

"Не дозволив конвой. У них немає ніяких людських якостей. Знаючи, що дружина, рідні хочуть хоча б обнятися та поцілуватися. Але за руки ми все ж потрималися", - розповіла Іващенко.

За її словами, стан здоров'я колишнього урядовця поганий:

"Йому зробили два уколи, щоби він міг піднятися на третій поверх і сидіти. Валерій Володимирович зібрав усю мужність, аби приїхати і вислухати свій незаконний вирок. Вчора його обстежила невропатолог. Він констатував, що у чоловіка загострений радикуліт", - розповіла дружина Іващенка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захист Іващенка подасть апеляцію на рішення Печерського райсуду

"Нехай Генпрокуратура, Адміністрація президента разом із Януковичем не думають, що вони морально нас вбили. Навпаки, своїми діями вони дали нам сили, аби ми боролися далі. Я всім людям буду казати про те беззаконня, яке відбувається в Україні, що у нас бандитська влада, яка що хоче, те і робить", - додала вона.

Іващенко впевнена, що президент мав втрутитися в процес, тому що тут відбувалося порушення прав людини, однак він цього не зробив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іващенко слухає свій вирок лежачи у клітці і просить суддів читати голосніше

Як повідомлялося, сьогодні Печерський районний суд Києва засудив колишнього тимчасово виконуючого обов'язки міністра оборони України Валерія Іващенка до п'яти років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Іващенка: Нехай Янукович не думає, що вбив нас морально». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути