вівторок, 25 лютого 2014 22:13

Завтра на Майдані буде презентований новий уряд: до нього увійдуть представники громадськості

Завтра на Майдані буде презентований новий уряд: до нього увійдуть представники громадськості
Фото: glavred.info

Новий Кабінет міністрів буде представлений в середу в 19.00 на Майдані Незалежності. Про це повідомив народний депутат України Валерій Пацкан (фракція "УДАР").

Рада Майдану і представники політичних партій домовилися про те, що до складу уряду увійдуть представники громадськості.

"У першу чергу було прийнято однозначно позицію, що в уряд йдуть представники громадськості. Це буде кілька міністерств. Пропозиція від нас, від членів фракції "УДАР", щоб у кожному міністерстві була сформована громадська рада, і керівник цього громадської ради був як мінімум заступником міністра", - сказав депутат в ефірі 5-го каналу у вівторок ввечері після спільного засідання Ради Майдану та представників партій.

Крім того, за його словами, обговорювалося питання про те, щоб Рада Майдану обрала трьох делегатів від представників громадськості, які будуть вести переговори з політиками.

"На завтра на п'яту годину (17.00) ми повинні провести ще одне чергове засідання і о сьомій ( 19.00 ) вийти і презентувати той уряд на Майдані Незалежності", - повідомив Пацкан.

Зараз ви читаєте новину «Завтра на Майдані буде презентований новий уряд: до нього увійдуть представники громадськості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути