понеділок, 18 липня 2011 15:51

Захист Тимошенко потребує місяць на ознайомлення із матеріалами справи

Захист Тимошенко потребує місяць на ознайомлення із матеріалами справи

Зокрема, новий захисник екс-прем'єр-міністра, лідера Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Юлії Тимошенко Олександр Плахотнюк заявляє, що для ознайомлення з матеріалами "газової справи" йому необхідно більше одного місяця.

"З цього часу у нас виникла право на ознайомлення з матеріалами справи, тому дуже рано говорити про допит свідків або інші слідчі дії до того моменту, поки ми не ознайомимося з матеріалами справи... Це вийде більше місяця, якщо увесь робочий час використовувати на ознайомлення з матеріалами справи", - сказав він.

Разом з тим, захисник підкреслив, що важко спрогнозувати, який термін на ознайомлення дасть суд і допустив, що суд може і зовсім відмовити у наданні часу на ознайомлення з матеріалами справи.

"Суд не повинен відмовити, однак те, що зараз відбувається - я такого не виключаю, що нам буде відмовлено у часі на ознайомлення справи", - сказав Плахотнюк.

Зараз ви читаєте новину «Захист Тимошенко потребує місяць на ознайомлення із матеріалами справи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути