четвер, 16 серпня 2012 15:03

Замовник "котячого" білборду вивіз сім'ю в іншу область

Замовник "котячого" білборду вивіз сім'ю в іншу область

Замовник противладного агітаційного білборду в Дніпродзержинську Максим Голосний відвіз свою доньку та дружину в іншу область.

Про це він повідомив виданню Gazeta.ua телефоном.

- Додому навідуюся регулярно. Сусіди кажуть, що ніхто в них про мене не розпитував. Жодної повістки - нічого, а на дошці оголошень вишу. Уточнив, чому. Виявляється - з приводу фактів розтрати майна, коли я був гловою Єлизаветівської сільради з 2010 до 2011 рік. Сума збитків - 4,5 тисячі грн, як вам це? Офіційна версія в них поки що така.

Розшукуваний запевняє, що без висунення звинувачень не можна людину оголосити в розшук. А в розшук його оголосили після того, як подався кандидатом у Верховну Раду:

- Не знаю, як де, а в нашому регіоні всі кандидатури узгоджуються губернатором. Я - єдина неузгоджена кандидатура. Мало того, що вішає білборди, то ще й наваживася піти в кандидати. Ось так їм ця ситуація виглядає, - вважає Максим Голосний. - У мене є довідка з інформцентру за 17 липня 2012 року для ЦВК, що я не в кримінальному розшуку, не судимий і ні по якій кримінальній справі не проходжу. А 30 липня - я в розшуку.

За його словами, в той час він уже розмістив у Дніпродзержинську політичний білборд. Спочатку там був напис "Ми крадемо і брешемо. А ви оберіть нас ще раз".

- Тоді мене попередили "Хлопчику, ти дограєшся". Коли почали робити в мою сторону певні кроки, я відповів ще креативніше.

Відтак на тому місці красувалася бабуся, яка, дізнавшись про те, що внук проголосував з "Регіоналів", переписала хату на кота.

Зараз ви читаєте новину «Замовник "котячого" білборду вивіз сім'ю в іншу область». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути