пʼятниця, 07 лютого 2014 12:13

Захарченко створює обстановку кримінального тероризму — нардеп

Захарченко створює обстановку кримінального тероризму — нардеп
Володимир Бондаренко. Фото: newzz.in.ua

Опозиція передбачала, що МВС займатиметься провокаціями проти мітингувальників.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат з "Батьківщини" Володимир Бондаренко.

"Останнім часом в умовах ніби-то перемир'я провокації дуже активізувалися. Нещодавно ресторани громили "тітушки". Було зафіксовано, що вони всі були в кросівках. Взуття їх видало. Це дотичний доказ. Бо майданівеці чи самооборонеці ходять у берцях. В цьому можна переконатися на майдані. Варто звернути увагу і на характер поведінки. Вони зірвали прапор України. Чи можна уявити, аби представники "Тризубу" чи Правого сектору таке вчинили? Подібних провокацій цілі серії", - наголосив він.

За словами політика, багато представників влади сьогодні говорять про екстремізм та фашизм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині суд скасовує рішення рад, які засуджують дії української влади

"Спеціально накручується сценарій, який був запущений на елементи громадянської війни. Зміщують акцент із боротьби народу проти влади на ніби-то протистояння між двома частинами України. Нав'язується елемент поділу країни на регіони, які борються між собою. Це не так. Як на Сході, так і на Заході люди виступають проти влади, яка всім сидить в печінках", - зауважив Бондаренко.

Нардеп вважає, що провокації будуть нарощуватися. "Місто наповнене бандитами. Вони палять машини. Потім Захарченко робить заяви, що вони добилися того, що в одну ніч такого не відбувалося. Так це зробили загони самооборони, які відігнали "тітушок" на Оболоні та в Дніпровському районі, де активно відбувалися підпали. Сьогодні міністр замість того, аби наводити порядок в країні, разом із своїм відомством створює в Києві обстановку кримінального тероризму, аби потім чимось виправдати свої дії проти тих, хто прийшов із мирними намірами", - пояснив опозиціонер.

Зараз ви читаєте новину «Захарченко створює обстановку кримінального тероризму — нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути