середа, 22 травня 2013 15:58

Захарченко спостерігав за побиттям журналістів "антифашистами" 18 травня?

У засобах масової інформації з'явилося фото чоловіка, схожого на міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка, який спостерігає за мітингами 18 травня у Києві з даху готелю "Інтерконтиненталь".

Фото опублікувало інтернет-видання "Хвиля".

Автор: Фото: hvylya.org
 

"Переглядаючи фотографії, зроблені нами на акції опозиції 18 травня, ми знайшли щось цікаве. На кількох фото, зроблених у районі Михайлівської площі, ми звернули увагу на трьох чоловіків, які спостерігали за мітингом з даху готелю "Інтерконтиненталь". Враховуючи режимність об'єкту, простому смертному туди потрапити було б проблематично. Тим більше, що під час акцій протесту на дахах, як правило, розташовуються снайпери. Значить спостерігачі мали достатньо високий статус, щоб їх туди допустили. Коли ми збільшили роздільну здатність, то здивувалися ще більше. На фото було видно чоловіка, явно схожого на міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка", - йдеться у повідомленні.

Автор: Фото: hvylya.org
 

Видання запропонувало фото для порівняння.

Автор: Фото: hvylya.org
 

До слова, позиція на "Інтерконтиненталі" зручна тим, що це практично єдина точка, яка дозволяє одночасно спостерігати за подіями на Софіївській та Михайлівській площах, вулицях Михайлівській та Великій Житомирській.

Автор: Фото: hvylya.org
 

Як відомо, саме на Великій Житомирській сталося зіткнення між учасниками акції опозиції та "антифашистами"-боксерами, що охороняли мітинг Партії регіонів. Тому, якщо на фото Захарченко, то він мав прекрасну можливість побачити весь спектакль від початку і до кінця, включаючи появу знаменитого морквяного БРДМ-2.

Зараз ви читаєте новину «Захарченко спостерігав за побиттям журналістів "антифашистами" 18 травня?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути