середа, 16 жовтня 2013 19:17

Паркан біля Верховної Ради звели робітники партійця Литвина

Паркан біля Верховної Ради звели робітники партійця Литвина
Фото: korrespondent.net

Паркан біля Верховної Ради спорудили робітники компанії, яка в той час належала нардепові Валерію Мошенському — ТОВ "БМК Планета-Міст". Про це в коментарі Gazeta.ua заявив один із монтажників ТОВ "БМК Планета-Міст" Володимир Сенчук.

"Хлопців викликав начальник нашої будівельної дільниці. Наказав іти до Верховної Ради встановлювати залізний паркан. Але без спецформи "Планета-Міст". Хлопці пізно ввечері пішли і встановили. Казали, що те питання було під керівництвом Мошенського. А потом по телевізору Литвин робив великі очі, й говорив журналістам, що Верховна Рада не має до того ніякого відношення", - сказав він.

За словами будівельника, окрім паркану, будівельники вахтовим методом їздили в місто Красний Луч у 2012 році, де Валерій Мошенський балотувався в народні депутати по 108-му округу, щоб будувати дитячі майданчики.
Валерій Мошенський був генеральним директором корпорації "Група Компаній "ПЛАНЕТА". З 2008-го по 2012 рік був головою фракції "Народна Партія" в Київраді.

Нагадаємо, ще 20 вересня 2011 року учасники акції протесту проти скасування афганських та чорнобильських пільг прорвалися через невисоку огорожу до парламенту. Під час сутичок розбили скло на деяких вхідних дверях приміщення Верховної Ради. Після цього інциденту на початку жовтня 2011 року встановили великий паркан. Голова Верховної Ради Володимир Литвин заявляв, що парламент не має жодного стосунку до встановлення паркану. Після цього двометровий паркан декілька разів зносили учасники акцій протесту.

Інвентаризаційна комісія Печерської райдержадміністрації столиці визнала споруду безхазяйною річчю. Він стоїть досі.

Зараз ви читаєте новину «Паркан біля Верховної Ради звели робітники партійця Литвина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути