субота, 24 травня 2014 16:05

"За останню добу українських військових зрадили тричі" - Снєгірьов

"За останню добу українських військових зрадили тричі" - Снєгірьов
fakty.ictv.ua

Батальйон "Донбас" був заведений у засідку. Про це Gazeta.ua розповів голова громадської ініціативи "Права справа" Дмитро Снєгірьов.

"Була заява, що в Україні не зафіксована діяльність російських найманців та бойовиків. Вона зовсім незрозуміла і йде в розріз як із заявами керівника Центру військово-політичних досліджень, представника групи "Інформаційний опір" Дмитра Тимчука так і суперечить наявним фактам.

Наприклад, у Луганську безпосередню участь у захопленні всіх будівель (МВС, СБУ, обласної прокуратури) брав загін російських спецпризначенців "Смерч" у кількості 50 людей. Будівлю антрацитівської РДА захоплював загін донських козаків під керівництвом фахового військового. Тобто, ми маємо доведені факти військового втручання з боку Росії.

У вчорашньому бою у Карлівці батальйон "Донбас" був заведений у засідку. Фактично були здані дорожні карти. Це свідчить про зраду у самому стані військових чи силового блоку.

Участь у знищені українських спецпризначенців брали саме чеченці. Більше того, командир "Донбасу" Семен Семенченко виходив у прямому ефірі на чеченців з вимогою обміняти військовополонених.

У Луганську також є чеченці, які входять до групи швидкого реагування. Вона займається захопленням проукраїнських активістів та представників бізнесових структур з вимогою їх викупу.

Взагалі за останню добу відбулися три фактичні зради - у Волновасі, Карлівці та Рубіжному. Це призвело до загибелі українських військових. Якщо не посилити зараз роль спеціальних служб і не надати їм розширених повноважень, не ввести надзвичайний стан у Луганській та Донецькій областях, то ми станемо на порозі поширення збройного протистояння.

Рано чи пізно цей анклав буде виносити на зовні свою агресію з метою поборення української державності. Для цього вони і створенні," - вважає Снєгірьов.

Раніше керівник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook написав, що батальйон "Донбас" потрапив у ретельно сплановану засідку і до нього на підкріплення не прийшов ніхто, хоча все керівництво українських силовиків було у курсі подій.

Зараз ви читаєте новину «"За останню добу українських військових зрадили тричі" - Снєгірьов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути