пʼятниця, 25 січня 2013 15:58

З Адміністрації президента дали команду блокувати позачергову сесію?

З Адміністрації президента дали команду блокувати позачергову сесію?
Андрій Павловський Фото: gazetavv.com

Влада боїться проведення позачергової сесії парламенту. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав депутат від "Батьківщини" Андрій Павловський.

"Певне, з Адміністрації президента дали команду блокувати сесію. Тому починають вигадувати, що не так підписи зібрали, та і взагалі вони не сподобалися. Чіпляються до якихось дурниць, які самі "з стелі" придумали. Якщо влада показує, що боїться, то опозиційним партіям потрібно подвоїти зусилля для проведення сесії", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенко каже, що проти нього фальсифікують експертизу

Депутат здивований відмовою апарату Верховної Ради зареєструвати постанову про висловлення недовіри генпрокурору Віктору Пшонці. "Це четверте питання порядку денного. Як його можна не розглядати, коли воно є? Вони не хочуть, аби Пшонка звітував перед нами. Він за всі роки роботи на посаді генпрокурора особисто жодного разу не надавав нам інформацію. Весь час намагався замість себе прислати заступників. Але ми хочемо його особисто послухати. Пшонка так себе поводить, бо, певне, сказати нічого. Тому цей звіт весь час відтягують. Якщо цього разу не прийде, то підтвердить: все, що написано у постанові про його звільнення є правдою", - наголосив Павловський.

Політик вважає, що керівництво опозиційних фракцій порадиться і вирішить, як вчинити в такій ситуації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція боїться понизити градус дискусії навколо Тимошенко - експерт

Він запевнив, що опозиція продовжуватиме наполягати на тому, аби були розглянуті всі питання порядку денного.

Коментуючи заяву спікера Володимира Рибака про те, що через сесію "3,5 мільйони гривень викинеться на вітер", нардеп зауважив: "Він може говорити все, що за вгодно. Але є регламент, який чітко визначає, як проводиться позачергова сесія. Це не його компетенція – визначати, треба чи не треба це робити. Він такий же депутат, як і всі інші, просто йому доручили вести засідання. І все. Якби він знав регламент, то не давав би такі некомпетентні коментарі".

Зараз ви читаєте новину «З Адміністрації президента дали команду блокувати позачергову сесію? ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути