вівторок, 21 лютого 2012 23:18

Ющенко розповів, як Тимошенко пізно ввечері прийшла до нього із мрією

Ющенко розповів, як Тимошенко пізно ввечері прийшла до нього із мрією

Колишній прем'єр-міністр та президент України Віктор Ющенко заявив, що саме він привів у велику політику Юлію Тимошенко. За його словами, він розглядав лідера партії "Батьківщину" не як красиву і привабливу жінку, а більше як урядовця.

Про це Ющенко розповів в ефірі "5 каналу".

"Юлію Тимошенко я привів з першого дня, починаючи від свого уряду, коли зробив подання на те, щоб вона була призначена на посаду віце-прем'єра", - зауважив екс-голова уряду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ющенко надумав обиратися в Раду: "Шановні, я молодий"

На запитання, чи хотів Ющенко подобатись іноді Тимошенко, він відповів: "У наших відносинах ми не експлуатували цю частину почуттів. Якось не доходило до цього, чесно. Хоча я пам'ятаю, як перший раз до мене Юлія Володимирівна прийшла, коли я був прем'єром, і запропонувала себе віце-прем'єром".

За його словами, він завжди цінував такі відносини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ющенко: "Я переміг смерть"

"У грудні 1999 року, коли я формував уряд, і команда була вже майже підібрана, телефонує досить пізно ввечері – можливо, пів-дев'ятої чи о дев'ятій – Юлія Володимирівна і питає: "Чи можна я до Вас прийду?" Можна. Вона приходить і каже: "Вікторе Андрійовичу, я завжди мріяла із Вами працювати". Я сказав, що у мене є пару вакансій міністрів. Мені хотілось, щоб це було. Мені здавалось, що якщо ми будемо мати такий європейський уряд, це придає динамізм і внутрішню інтеграцію самій команді", - розповів Ющенко.

"А Юлія Володимирівна і каже: "Ні, Вікторе Андрійовичу, у Вас там ще є незаповнена посада віце-прем'єра. Чи не могли б Ви погодитись?". Я, недовго думаючи, відповів: "Я погоджуюсь", - згадав екс-прем'єр.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко розповів, як Тимошенко пізно ввечері прийшла до нього із мрією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

94

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути