четвер, 17 грудня 2009 16:32

Януковичу у Львові хотіли подарувати лоток яєць

Януковичу у Львові хотіли подарувати лоток яєць
Працівники міліції у Львові не дали представникам Молодого народного руху подарувати лідеру Партії регіонів Віктору Януковичу лоток яєць.

Як повідомив у коментарі голова Львівської міської організації Молодого народного руху Ігор Мартинюк, представники РУХу мали намір подарувати Януковичу лоток яєць на згадку про його відвідини Івано-Франківська у 2004 році, коли у нього кинули яйцем.

"Працівники міліції підійшли до нас і почали вимагати, щоб ми відійшли від майданчика біля театру Марії Заньковецької, де відбувалась зустріч Януковича з його прихильниками, коли ми цього не зробили, до нас підійшов представник Партії регіонів і почав застосовувати до нас фізичну силу, вслід за ним, це почали робити і правоохоронці", – розповів Мартинюк. Він заявив, що рухівцям почали викручувати руки і потоптали лоток яєць.

"Ми розійшлись лише , коли Віктор Янукович поїхав з театру, супроводжували його від"їзд криками – ганьба", – додав Мартинюк.

Водночас, як повідомляє Львівський портал, Януковичу у Львові подарували вишивану сорочку. Жіночка поважного віку, мешканка Старосамбірського району Ганна Дюс вручила вишиванку Януковичу після його виступу перед прихильниками Партії регіонів у театрі ім. Марії Заньковецької. Сорочка вишита білими та синіми нитками.

Нагадаємо, сьогодні у Львові перебуває кандидат у президенти Віктор Янукович, який попередньо відвідав Івано-Франківськ. В Івано-Франківську Янукович побував вперше після "яєчного скандалу", пише ZAXID.NET.

Зараз ви читаєте новину «Януковичу у Львові хотіли подарувати лоток яєць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути