Ексклюзиви
субота, 12 листопада 2011 14:17

Януковича знову освистали на "Олімпійському"

Януковича знову освистали на "Олімпійському"

Президента України Віктора Януковича освистали на НСК "Олімпійський" під час товариського матчу національних збірних України та Німеччини. Поєдинок пройшов у п'ятницю, 11 листопада. На головній арені Євро-2012 футбольний матч провели вперше після реконструкції.

На 8-й хвилині поєдинку диктор оголосив, що на стадіоні присутній президент України Віктор Янукович. Вболівальники, а на матч прийшло майже 70 тисяч глядачів, почали свистіти і кричати "фу". Дехто навіть показував великі пальці рук опущені донизу.

Януковича освистують на "Олімпійському" вже не вперше. Під час офіційної церемонії відкриття, яка пройшла 8 жовтня, президенту також дісталося від народу.

Його освистали в момент виходу на сцену для проголошення урочистої промови з нагоди відкриття арени. Однак з прямої телетрансляції заходу, яку вів телеканал ТРК "Україна", свисту не було чути. Він не припинявся протягом усього виступу глави держави.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Голепад на "Олімпійському": збірні України та Німеччини зіграли внічию

До речі, непередодні матчу німецька журналістка запитала генерального менеджера збірної Німеччини Олівера Бірхоффа, як на команду впливає напружена політична ситуація в Україні.

"Ми не висловлюємо свою позицію. Для нас важливіше спорт. Євро - це велика подія для України. А свою думку нехай висловлюють високі чиновники" - сказав колишній капітан бундестіма та напарник Андрія Шевченка по "Мілану".

Нагадаємо, команда Олега Блохіна зіграла внічию з Німеччиною, одним із фаворитів майбутнього Євро-2012. Матч закінчився з рахунком 3:3.

ФОТОРЕПОРТАЖ: На відкритті "Олімпійського" були голі дівчата, освистаний Янукович і пожежа

У складі господарів голи забивали Андрій Ярмоленко, Євген Коноплянка та Сергій Назаренко. Поєдинок став дебютним для футболіста "Ворскли" Романа Безуса. Також збірна України вперше зіграла у новій формі. Її пошили до Євро-2012.

У німців відзначилися Тоні Кроос, Сімон Рольфес та Томас Мюллер.

Наступний поєдинок українці проведуть у Львові. 15 листопада збірна відкриє "Арену Львів" матчем проти Австрії.

Зараз ви читаєте новину «Януковича знову освистали на "Олімпійському"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

89

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути