четвер, 27 жовтня 2011 13:58

Януковича планують засвистати на відкритті "Львів-Арени"

Януковича планують засвистати на відкритті "Львів-Арени"

На львівських інтернет-форумах футбольні фанати обговорюють нові кричалки, які підготували спеціально до приїзду президента Віктора Януковича до Львова.

Як передає кореспондент Gazeta.ua, 29 жовтня, на відкриття стадіону "Львів-Арена" очікують прибуття Януковича. Окрім промови на відкритті стадіону, президент може відвідати Львівський автобусний завод (ЛАЗ).

Президент має прилетіти на гвинтокрилі, тому на ЛАЗі облаштовують вертолітний майданчик. Там побілили приміщення прохідної, встановили нові ворота, переклали асфальт, прибрали метал з площі.

"Ми запросили президента Віктора Януковича на відкриття стадіону у Львові і дуже сподіваємося, що він приїде. Адже президент особисто цікавився станом будівництва, контролював виділення коштів", – повідомив голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк.

ВІДЕО: На відкритті "Олімпійського" були голі дівчата, освистаний Янукович і пожежа

Разом з тим, прес-секретар Цимбалюка Роксолана Шейко зазначила, що на Львівщині очікують офіційного підтвердження чи спростування приїзду глави держави.

"Янукович поки що не дає відповіді щодо свого приїзду, бо його фахівці зондують ґрунт. Виступ на відкритті може як і сприяти, так і зашкодити його іміджу. На відкритті стадіону "Олімпійський" його засвистали. Можна уявити, чого слід очікувати у Львові. Він не зобов'язаний відкривати стадіони, це прямий обов'язок Колєснікова" - зауважив львівський політолог Степан Рутар.

Зараз ви читаєте новину «Януковича планують засвистати на відкритті "Львів-Арени"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

100

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути