пʼятниця, 06 січня 2012 09:35

Януковича на Різдво знову спробують нагодувати "квашеною рибою"

Януковича на Різдво знову спробують нагодувати "квашеною рибою"

Президента Віктора Януковича, який зараз відпочиває у своїй резиденції в селі Гута на Івано-Франківщині, у Святвечір чекають у Почаївській лаврі на Тернопільщині, пише "Сегодня".

Як розповіли джерела у Тернопільській ОДА, дорогу на Почаїв активно прибирають. Губернатор Тернопільщини Валентин Хоптян заявив, що запросив президента і до його візиту все готово.

"Правда, до кінця не ясно, чи приїде глава держави, особливо у світлі новорічного скандалу з Хоптяном (його джип наїхав на таксі, пасажир якого загинув), - сказало джерело. - Кажуть, президент може поміняти його на одного з екс-губернаторів Тернопільщини - Юрія Чижмаря (у минулому році в Києві його облили кислотою через дівчину - ред.) чи Михайла Цимбалюка (екс-губернатор Львівщини - ред.)".

Офіційно про плани президента на Святвечір не говорять.

Почаївські ченці хочуть пригостити президента кутею, супом з грибами і своєю фірмовою стравою - "квашеною рибою", її солять у бочках пару тижнів. Торік Янукович їх так і не скуштував - спішно поїхав до сім'ї.

Минулого разу з президентом прийшов помолитися і спікер ВР. Чи буде Володимир Литвин на цей раз у Почаєві - невідомо, адже свято він мав намір провести у батьків у Житомирській області.

Зараз ви читаєте новину «Януковича на Різдво знову спробують нагодувати "квашеною рибою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути