середа, 28 грудня 2011 19:15

Янукович зробить кадрові перестановки в уряді після 10 січня

Янукович зробить кадрові перестановки в уряді після 10 січня

Через зайнятість президента розширене засідання уряду перенесено на початок наступного року, повідомила перший заступник голови АП Ірина Акімова.

Розширене засідання Кабінету міністрів України за участю президента, яке разом з можливими кадровими перестановками анонсувалося на 20-е числа грудня 2011 року, відбудеться після 10 січня 2012 року.

"Розширене засідання Кабінету міністрів з Комітетом економічних реформ з підведення підсумків 2011 року та щодо прийняття національного плану дій на 2012 рік було в силу зайнятості графіка президента перенесено на початок наступного року. І воно відбудеться практично відразу після основних свят", - сказала Акімова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович носить хрестик для людей із кримінальним минулим

Вона уточнила, що розширене засідання уряду планується провести після 10 січня.

Акімова нагадала, що на минулому розширеному засіданні КМУ було проміжне підбиття підсумків проведення реформ, на наступному розширеному засіданні планується підвести остаточні підсумки та затвердити план на 2012 рік, в якому плануються певні зміни.

"Чи будуть кадрові зміни - це питання до президента, і я думаю, на це питання він буде відповідати після того, як почує офіційний звіт про виконання національного плану дій за 2011 рік", - додала вона.

Зараз ви читаєте новину «Янукович зробить кадрові перестановки в уряді після 10 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути