понеділок, 23 грудня 2013 17:43

Янукович сприяв створенню організації "Площа єднання", щоб більше "не чудили" - Чечетов

Янукович сприяв створенню організації "Площа єднання", щоб більше "не чудили" - Чечетов
Михайло Чечетов Фото: lenta-ua.net

Заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов розповів, що ідея створення громадської організації "Площа єднання" виникла у суспільства завдяки президенту Віктору Януковичу.

Про це він розповів у коментарі кореспонденту Gazeta.ua

"Ідея виникла, або сприяв цьому президент країни Віктор Янукович. Тому що при Януковичі було створено зріле громадянське суспільство. Це об'єднання виникло з ініціативи знизу. Щоб не було ні у кого ніяких ілюзій ми (учасники мітингу Партії регіонів — ред.) створимо цивільне об'єднання, не партійне, яке на відміну від майдану, має об'єднати другу частину. Майдан об'єднує майданутих, а нормальні люди вирішили створити велике громадянське об'єднання. Щоб нагадати тим, хто хоче почудити, що іншого такого вони не допустять", - розповів Чечетов.

Він додав, що антимайдан не будуть розгортати вдруге, якщо майдан не буде "чудити".

"Ці люди сказали, якщо знову буде якесь політичне баламутство, то вони повернуться. Що стосується майдану, якщо вони там не будуть чудити, то нехай живуть там хоч рік. Це вже проблема киян. Якщо киян влаштовує цей бруд, цей гадюшник, то нехай кияни миряться.  А якщо у киян розуму вистачить, то повинні взяти вила. Це вже проблема громади. Влада туди не втручається", - зауважив він.

Нагадаємо, учасники акції Партії регіонів вирішили створити громадську організацію "Площа єднання". Комендант наметового містечка "регіоналів" Олександр Зінченко зазначив, що у цій організації не буде політиків, а будуть громадські лідери та активні громадяни.

Зазначимо, що 20 днів простояв мітинг прихильників стратегічного курсу Віктора Януковича "За єдину Україну!" у Маріїнському парку Києва. Вчора там зібралися близько 7 тисяч людей. Згодом вечері обурені та кинуті на гроші "атимайданівці" штурмували офіс Партії регіонів.


Зараз ви читаєте новину «Янукович сприяв створенню організації "Площа єднання", щоб більше "не чудили" - Чечетов ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

58

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути