пʼятниця, 18 листопада 2011 12:38

Янукович призначив нових намісників у Черкаській області

Янукович призначив нових намісників у Черкаській області

Указом президента України призначено чотирьох нових голів адміністрацій Черкаської області. Микола Чередник очолив Звенигородський район, Євген Влізло – Черкаський, Олександр Цисаренко – Чигиринський, а Микола Бардадим – Тальнівський, повідомив кореспондент Gazeta.ua.

"Микола Данилович раніше керував хлібозаводом, ковбаснею та сітроцехом. П'ять років був заступником колишнього голови Корсунської райдержадміністрації. Вважається людиною, наближеною до власника кількох цукрозаводів, депутата обласної ради Геннадія Бобова", – каже про Бардадима чиновник із Корсуня. Прізвище відмовляється називати.

"Якщо Бардадима призначили в Тальне, значить там балотуватиметься у Верховну Раду сам Геннадій Бобов, – вважає голова обласного осередку Української народної партії Леонід Даценко. – Думаю, що він заплатив за можливість балотуватися в Тальному".

Головою Звенигородської адміністрації призначено Миколу Чередника. За президента Ющенка він керував Жашківським районом.

"Раніше був нормальним козаком, а зараз не знаю, чи змінився, – розповів про Чередника колишній голова Тальнівської адміністрації Юрій Свідерський. – Уміють хлопці і нашим, і вашим послужити".

Євген Влізло знову повернувся керувати Черкаським районом. Він уже очолював місцеву адміністрацію в 2010 року. Невдало балотувався на мера Черкас, програвши Сергію Одаричу. Потім працював заступником губернатора Сергія Тулуба.

До призначення на посаду в Чигирин Олександр Цисаренко із серпня минулого року  працював заступником голови Миронівської райдержадміністрації Київської області.

Зараз ви читаєте новину «Янукович призначив нових намісників у Черкаській області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути