пʼятниця, 16 грудня 2011 12:38

Янукович попросив міліцію берегти людське здоров'я і бюджетні гроші

Янукович попросив міліцію берегти людське здоров'я і бюджетні гроші

Президент Віктор Янукович вимагає від міліції посилити ефективність роботи служб внутрішньої безпеки, боротьбу з корупцією та зловживаннями у службовій діяльності.

Як повідомила прес-служба глави держави, про це Янукович заявив під час урочистостей з нагоди Дня міліції.

На переконання глави держави, особливу увагу міліція також має приділити боротьбі зі злочинами, що спричиняють "вимивання" бюджетних коштів.

"Міліція має стати надійним захисником інтересів держави у питаннях боротьби з економічною злочинністю. Бюджетні кошти повинні бути убезпечені від розкрадання та розбазарювання", - наголосив Янукович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович наказав міліції активніше працювати "з народом"

Ще одним важливим завданням органів внутрішніх справ президент назвав боротьбу з організованою злочинністю, наркобізнесом тощо. Він звернув увагу на позитивний результат, який дали, на його думку, запроваджені торік заходи з протидії незаконному обігу наркотиків.

Поточного року, нагадав глава держави, викрито 51 тисячу злочинів у цій сфері, ліквідовано 285 міжнародних каналів надходження наркотиків, вилучено понад 9 тонн наркотичних засобів.

"Ставлю перед міліцією завдання і надалі ініціативно та рішуче протидіяти цьому лиху. Пам'ятайте - від вас залежить здоров'я нашого народу", - наголосив Янукович.

Зараз ви читаєте новину «Янукович попросив міліцію берегти людське здоров'я і бюджетні гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути