Ексклюзиви
пʼятниця, 28 жовтня 2011 11:05

Янукович поклявся посилити добробут ветеранів Другої світової війни

Янукович поклявся посилити добробут ветеранів Другої світової війни

Президент Віктор Янукович обіцяє, що спрямовуватиме усі дії влади на посилення соціальної захищеності ветеранів Великої Вітчизняної війни.

Як повідомила прес-служба глави держави, про це йдеться у вітанні президента з нагоди 67-ї річниці визволення України від фашистських загарбників.

"Долаючи жорстокий опір противника, воїни-визволителі у тяжких боях йшли зруйнованими містами і селами, аж поки на українській землі не залишилося жодного ворожого солдата. Я вірю, що українці ніколи не забудуть про цю сторінку історії, про неймовірно страшну ціну, яку заплатив наш народ за право бути вільним. Ми завжди будемо пишатися подвигом борців за свободу Батьківщини", - запевнив Янукович.

Він пообіцяв, що й надалі спрямовуватиме усі дії влади на посилення соціальної захищеності ветеранів Великої Вітчизняної війни, створення необхідних умов для гідного життя людей старшого покоління, "які з честю виконали свою величну місію".

"Вітаючи усіх громадян із цією знаменною датою, висловлюю слова щирої вдячності і глибокої поваги нашим уславленим переможцям", - наголосив Янукович.

Зараз ви читаєте новину «Янукович поклявся посилити добробут ветеранів Другої світової війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути