субота, 01 вересня 2012 09:20

Янукович не захотів співати гімн України на відкритті школи

Янукович не захотів співати гімн України на відкритті школи
Віктор Янукович відкрив відреставровану школу №106 у Києві. Фото: tsn.ua

Президент України Віктор Янукович на відкритті відреставрованої школи №106 міста Києва не співав гімну України. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua. Присутніми на відкритті були також міністр освіти і науки Дмитро Табачник, голова КМДА Олександр Попов, акторка Ольга Сумська, радник президента з гуманітарних питань та соціальної політики Ганна Герман, "регіонал" Ян Табачник.

"Кожного року ми хочемо, щоб наші діти вчилися у кращих школах, щоб у них були найкращі умови у світі. Цього хочуть, перш за все, батьки, але безумовно і вчителі. Ми не можемо ставити це питання як другорядне, бо з ними пов'язуємо майбутнє країни", - сказав Янукович.

Президент України також наголосив, цього року в Україні буде відкрито близько 40 шкіл з новими технологіями навчання, а також більше тисячі автобусів будуть забезпечувати сільські школи. Він подякував Ользі Сумській за ініціативу реконструкції школи №106, а також разом з нею вручив директору школи документи на комп'ютерний клас.

Зазначимо, у школі міста Києва №106 навчається молодша донька Сумської Анна.

"Ми дуже раді, що наша дитина та інші діти будуть навчатися у сучасній школі. Ми зробили все, що від нас залежить, аби це сталося", - сказав чоловік Сумської Віталій Борисюк.

Зараз ви читаєте новину «Янукович не захотів співати гімн України на відкритті школи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

129

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути