пʼятниця, 06 липня 2012 20:08

Янукович готує до продажу українську землю - Гриценко

Янукович готує до продажу українську землю - Гриценко
За словами Гриценка, після зміни влади Партія регіонів буде розпущена, а її лідери підуть під суд. Фото: most-dnepr.info

Президент України Віктор Янукович, перебуваючи в Донецьку, готується до впровадження Закону "Про зняття мораторію на продаж землі".

Про це сьогодні, 6 липня, на мітингу біля Українського дому заявив лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Янукович зараз у Донецьку бере урок "краснопения" в Йосипа Кобзона. Але насправді вони зараз сидять у засаді і їхня ціль 40 мільйонів гектарів української землі вартістю сотні мільярдів доларів. А вони уже ціну назвали - 300 доларів за гектар, за це навіть мопед не купиш. Знаючи прекрасно, що така земля, такої якості у світі коштує мінімум 15-20 тисяч євро за гектар. Вони не тільки знищують мову - вони взялися за матеріальні цінності держави", - заявив Гриценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиціонери сьогодні можуть припинити мітинг біля Українського дому - ЗМІ

За його словами, Янукович сам сприяє консолідації зусиль українського народу, а події під Українським домом стали "символом боротьби й зачепили кожну українську хату".

"Після зміни влади Партія регіонів повинна бути розпущена, а її лідери підуть під суд", - сказав опозиціонер Гриценко.

Зараз ви читаєте новину «Янукович готує до продажу українську землю - Гриценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути