пʼятниця, 11 листопада 2011 13:49

Янукович більше не довіряє групам впливу - Ар'єв

Янукович більше не довіряє групам впливу - Ар'єв

Президент Віктор Янукович окреслив сферу інтересів своєї сім'ї, поставивши на чолі Міністерства внутрішніх справ, Державної податкової адміністрації України та Нацбанку наближених до себе людей.

Як повідомила прес-служба "Народної самооборони", про це заявив народний депутат, член комітету по боротьбі з оргзлочинністю і корупцією Володимир Ар'єв.

"Важливий висновок із кадрових перестановок - Янукович більше не довіряє групам впливу: і Захарченко, і Клименко є наближеними до президента. Янукович показує, що ключові речі для його сім'ї - це охорона (МВС), бухгалтерія (Нацбанк) і контроль (ДПАУ) надходжень в касу", - зазначив політик, коментуючи призначення глави МВС і ДПАУ.

На його думку, останні кадрові перестановки - "це серйозний сигнал групі Хорошковського".

"Йому на повному серйозі пророкували посаду глави об'єднаного відомства на базі податкової та митниці. Але, як виявилося, президент просто перестав довіряти людям, які входять у певні олігархічні групи", - зазначив нардеп.

При цьому Ар'єв додав, що Янукович, очевидно, ставить на ключові позиції виключно тих людей, які будуть чітко виконувати всі вказівки сім'ї.

Зараз ви читаєте новину «Янукович більше не довіряє групам впливу - Ар'єв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути