пʼятниця, 20 грудня 2013 10:11

Янукович, Азаров і Захарченко привітали міліцію і побажали "нових звершень"

Янукович, Азаров і Захарченко привітали міліцію і побажали "нових звершень"
Фото: newsradio.com.ua

Президент України Віктор Янукович, прем'єр-міністр Микола Азаров та міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко привітали працівників і ветеранів органів внутрішніх справ з Днем міліції.

Про це повідомляють офіційні сайти президента, Кабміну і МВС.

Янукович відзначив, що "захист життя, честі і гідності громадян, інтересів держави і суспільства від протиправних посягань є відповідальною і благородною місією".

"Переконаний, що ви й надалі будете гідно виконувати свої професійні обов'язки, відстоюючи конституційні права і свободи наших співвітчизників і забезпечуючи мир і злагоду в країні", - зазначив президент у привітанні.

"Ви обрали справою життя захист прав, честі, гідності громадян, інтересів суспільства від протиправних посягань, забезпечення законності і правопорядку в державі. Щодня перед Вами постають завдання, які потребують рішучих дій, втілення нових форм роботи для боротьби із злочинністю та корупцією. Уряд глибоко шанує і цінує вашу самовіддану працю", - йдеться у привітанні Азарова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міліція перекриває під'їзди до Майдану

В свою чергу, Захарченко зазначив в цей день, що "Працівники органів внутрішніх справ чітко усвідомлюють свій обов'язок перед народом України - захищати мир і спокій, охороняти права і свободи громадян".

"З крупиць добра сміливих учинків, героїчних подвигів, ціною яким нерідко стає життя і здоров'я правоохоронців, створює в умовах бурхливого сьогодення свій авторитет та престиж українська міліція. Впевнений, що злагоджена цілеспрямована робота міліції стане запорукою спокою, стабільності та розквіту нашої держави", - зазначив міністр.

"Нехай здобутки попередніх років стануть основою нових звершень у професійній діяльності, а мужність та відвага ніколи не залишає вас", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Янукович, Азаров і Захарченко привітали міліцію і побажали "нових звершень"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути