вівторок, 19 листопада 2013 10:37

Яценюк: Раніше ПР "гнала порожняк" в середині країни, а тепер бреше Європі

Яценюк: Раніше ПР "гнала порожняк" в середині країни, а тепер бреше Європі
Арсеній Яценюк. Фото: lb.ua

Керівник фракції Батьківщина Арсеній Яценюк звернувся з парламентської трибуни до президента Віктора Януковича з проханням дати вказівку регіоналам проголосувати за євроінтеграційні закони.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua

За словами Яценюка персональний страх перед Тимошенко може затьмарити європейські перспективи України. Нардеп наголосив, що опозиція вимагає аби президент прибув до парламенту і тут підписав законопроекти необхідні для євроінтеграції.

Він зауважив, що в державі керує український народ, який хоче бути європейським. Опозиціонер впевнений, що зараз Україна стоїть перед історичним шансом, де вона буде у майбутньому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Опозиції потрібно довести свою спроможність очолити рух проти чинної влади"

"Це було виявлення народу України. Більшість українців хочуть, що б наша країна стала європейською. Янукович цього волевиявлення не змінить", - наголосив Яценюк.

Депутат звернув увагу, що Партія регіонів раніше "гнала порожняк" в середині країни, а тепер бреше європейським партнерам щодо бажання бути в Європі.

За словами політика, жоден з українських істориків окрім Дмитра Табачника не наважиться писати про Януковича, якщо той провалить євроінтеграцію.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк: Раніше ПР "гнала порожняк" в середині країни, а тепер бреше Європі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути