середа, 09 травня 2012 12:13

Яценюк пообіцяв розкрити біографію кожного кандидата в депутати

Яценюк пообіцяв розкрити біографію кожного кандидата в депутати
Арсеній Яценюк. Фото: news-ua.com

Арсеній Яценюк обіцяє розкрити біографію кожного кандидата в народні депутати, незалежно від того, йтиме він по "мажоритарці" чи по списку. Про це він сказав журналістам сьогодні у Парку Слави.

"Виборчий процес розпочнеться 23 липня. Я не виключаю, що до того часу до нас ще додадуться кілька партій. Що стосується списку і мажоритарників, то робота на мажоритарних округах вже ведеться, а списки будуть оприлюднені не раніше 23 липня. Ми будемо намагатися оприлюднити усі списки, розкрити повністю біографію кожного кандидата у депутати."

Водночас Яценюк висловив сумніви у тому, що на час виборів Юлія Тимошенко опиниться не те що на свободі, а принаймні у лікарні.

"Щодо відновлення справедливості до Луценка та Тимошенко, то це лежить у площині отримання демократичної більшості у парламенті. Це єдиний рецепт, все інше не працює", сказав Яценюк.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк пообіцяв розкрити біографію кожного кандидата в депутати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути