Ексклюзиви
субота, 13 квітня 2013 16:29

"Я хотів, щоб був Кличко" - Катеринчук про кандидата в мери Києва

"Я хотів, щоб був Кличко" - Катеринчук про кандидата в мери Києва
Микола Катеринчук Фото: file.liga.net

Єдиним прийнятним кандидатом на пост мера Києва нардеп Микола Катеринчук вважає Віталія Кличка. Про це він повідомив під час прес-конференції у Вінниці 13 квітня.

"Опозиція досі не оголосила свого єдиного кандидата. Я хотів, щоб був Кличко. Він стовідсотково виграє. Але він поки що не підтвердив свою участь у виборах. Але час не стоїть. Потрібно до виборів готуватись. Не дивлячись на те, що невідома точна дата виборів. А якщо не розгортати штаби, то це значить віддати перемогу Партії регіонів. Тому я свою роботу почав вже зараз. А опозиція хай вибирає. Тим більше, є з кого", - зазначив він.

Катеринчук обіцяє зняти свою кандидатуру, якщо опозиція висуне єдиного кандидата в мери.

"Я підтримаю будь-якого кандидата від опозиції. Якщо оберуть Олександру Кужель, підтримаю її. Чи Гриценка, чи Томенка, чи Кириленка. Навіть Тягнибока. Тільки не Порошенка. Той має чесно сказати: "Я - мільярдер. Я йду у владу самі знаєте для чого". Це було б чесно. Натомість він каже про свою опозиційність. Я не вважаю його опозиціонером. Він шукає вигоду. Бо хто отримає підтримку опозиції, той переможе Попова. Зараз у Попова рейтинг 15 відсотків. Фактично, він - "збитий пілот". Звісно, у нього є адмінресурс. У нього є закон про місцеве самоврядування, який дозволяє знімати кандидатів на виборах. В тому числі і кандидатів у мери. Але це йому не допоможе", - запевнив нардеп.

Зараз ви читаєте новину «"Я хотів, щоб був Кличко" - Катеринчук про кандидата в мери Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути