пʼятниця, 04 березня 2016 10:57

Виділені на реабілітацію воїнів АТО мільйони зникли - Богомолець

Виділені на реабілітацію воїнів АТО мільйони зникли - Богомолець
Фото: УНІАН

Голова парламентського комітету з питань охорони здоров'я Ольга Богомолець збирає нараду в АП, щоб навчити чиновників правильно розпоряджатися бюджетними грошима.

Про це вона сказала на конференції щодо психологічної та соціальної допомоги ветеранам АТО та їхнім сім'ям.

"На психологічну реабілітацію воїнів АТО 2015 року було виділено 50 мільйонів гривень, проте, як вони були освоєні - не знає ніхто. Тому мені доводиться ініціювати проведення наради в Адміністрації президента України для того, щоб навчити чиновників використовувати реабілітаційні гроші за призначенням. Оскільки у мене є досвід створення системи, якої раніше не існувало", - повідомила Богомолець.

Вона уточнила, що мова йде про створення 2014 року системи ідентифікації загиблих, яка координує роботу МВС, Генпрокуратури, Міністерства охорони здоров'я та судмедекспертизи.

"Довелося майже рік працювати над створенням даної системи, оскільки вони не змогли самостійно організувати спільну роботу. Для цього знадобилося шість нарад в АПУ, на яких були розподілені повноваження. Зате сьогодні ідентифікація загиблих здійснюється майже автоматично", - зазначила нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Виділені на реабілітацію воїнів АТО мільйони зникли - Богомолець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути