середа, 06 листопада 2013 19:04

Всі законопроекти про лікування ув'язнених за кордоном відправлені на доопрацювання

Всі законопроекти про лікування ув'язнених за кордоном відправлені на доопрацювання
Юлія Тимошенко Фото: reuters.com

Парламентський комітет з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності відправив на доопрацювання всі чотири законопроекти про лікування ув'язнених за кордоном, які дозволили б виїхати на лікування екс-прем'єру Юлії Тимошенко. Як передає агентство "Інтерфакс-Україна", таке рішення потримали на засіданні комітету в середу.

Крім того, члени комітету прийняли рішення про створення робочої групи, до якої увійдуть всі члени комітету, а також автори всіх чотирьох законопроектів. Цю групу очолить нардеп від Партії регіонів Геннадій Васильєв.

Нагадаємо, до Верховної Ради внесено законопроекти: лідерів трьох опозиційних фракцій - "Батьківщина" Арсенія Яценюка, "УДАР" Віталія Кличка і "Свобода" Олега Тягнибока - передбачає звільнення екс-прем'єра Юлії Тимошенко з погашенням їй судимості (№ 3479); позафракційних народних депутатів Сергія Міщенка про внесення змін до Кримінально-виконавчого кодексу (№ 2453а), Анжеліка Лабунська - про внесення змін до ст.84 Кримінального кодексу про можливість лікування засуджених за кордоном (№ 3461); Володимира Купчака - про гуманізацію законодавства про попереднє ув'язнення та забезпечення конституційних прав і свобод ув'язнених під варту, засуджених до позбавлення волі, а також тих, що перебувають на лікуванні за межами пенітенціарних установ засуджених осіб. Всі вони спрямовані на вирішення "питання Тимошенко".

Очікувалося, що парламент розгляне всі 4 законодавчі ініціативи на засіданні в четвер.

Зараз ви читаєте новину «Всі законопроекти про лікування ув'язнених за кордоном відправлені на доопрацювання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути