четвер, 28 лютого 2013 01:39

Вони не розуміють, як з нашою владою треба розмовляти, - брат Луценка про європарламентарів

Вони не розуміють, як з нашою владою треба розмовляти, - брат Луценка про європарламентарів
фото: nso.org.ua

Надія на звільнення Юрія Луценка є, заявив Радіо Свобода брат ув'язненого Сергій Луценко, підсумовуючи рік, що пройшов із дня засудження колишнього міністра внутрішніх справ до 4 років позбавлення волі за звинуваченнями в низці посадових злочинів.

"Засудження є засудження. Нікому там не солодко. Але в нас є надія, а він робить свою справу, до якої схильний. І я думаю, що ніхто не скаже, що його змогли зламати – ні психологічно, ні фізично. Хоча завдання на його фізичне знищення стояло. На щастя для мене, і на жаль для них, це не вдалося. Принаймні, на даний момент. Я його бачив останній раз 10 днів тому, в Чернігові. Як може почуватися людина, яка провела в тюрмі стільки років? Але принаймні психологічно – абсолютно впевнено і нормально", – сказав Сергій Луценко.

Також він прокоментував звернення керівників Моніторингової місії Європейського парламенту, колишніх президента Європарламенту Пата Кокса і президента Польщі Александра Квасневського, до Президента України Віктора Януковича з проханням помилувати Юрія Луценка.

"Вони думають, як допомогти, за що ми щиро їм вдячні. Але з нашою владою так не розмовляють. Вони європейці, вони не розуміють, як з нашою владою треба спілкуватися. Те, що його звільнять, вже стільки разів заявляли... Я ніколи не був забобонним, але в даному випадку не хочу коментувати. Будемо сподіватися!" – сказав Сергій Луценко.

Нагадаємо, колишній президент Польщі, а нині член спостережної місії Європарламенту в Україні Александр Квасневський повідомляв сьогодні, що місія просила Януковича помилувати Луценка, аргументуючи пропозицію тим, що колишній міністр уже відбув половину терміну і його справа не настільки серйозна.

Зараз ви читаєте новину «Вони не розуміють, як з нашою владою треба розмовляти, - брат Луценка про європарламентарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути