четвер, 31 липня 2014 14:53

Військові затримали мешканця Уфи з символікою "ДНР" та зброєю

Військові затримали мешканця Уфи з символікою "ДНР" та зброєю
112.ua

Нещодавно військовослужбовцями, які виконують завдання у рамках АТО, на блокпосту в районі Таранів був затриманий автомобіль швидкої допомоги марки "ПЕЖО".

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив речник АТО Владислав Селезньов.

Водій автомобіля не виконав вимоги про зупинку транспортного засобу. Спеціальними засобами автомобіль був блокований. В авто перебувало 5 осіб (3 чоловіки і 2 жінки).

В ході огляду були виявлені 2 турпалатки, автомат Калашникова АК-5.45, підсумок з 2 магазинами і велика кількість патронів розсипом. В особистих речах були виявлені 3 гранати (1 РГД-5 і 2 Ф-1).

Серед затриманих громадянин РФ Каміль Валіуллін, житель міста Уфа. У затриманих були виявлені засоби відеофіксації (відео реєстратор, відеокамера, фотоапарат). Також в ході попереднього огляду особистих речей виявлена символіка "ДНР" і ряд інших документів, які мають відношення до діяльності "ДНР". В даний час із затриманими працюють уповноважені посадові особи.

Зараз ви читаєте новину «Військові затримали мешканця Уфи з символікою "ДНР" та зброєю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути