пʼятниця, 24 квітня 2015 10:27

"Замість країни, думаю про кохану", "Концерт... и всем пожрать", "рєшалово" на митниці - скандальні СМС нардепів
5

Gazeta.ua пропонує підбірку найскандальніших СМС нардепів, які потрапили в об'єктив фотографів. Народні депутати вже давно мали б зрозуміти, що у Раді не варто вирішувати особисті питання у переписці по мобільному Але щоразу знаходиться хтось, хто обпікається через власну необережність.

Наприклад, депутат від "Самопомочі" Андрій Мірошник у сесійній залі планував відпустку на Мальдівах. Фотокор "Українських новин" Богдан Бортаков зафіксував переписку, у якій він обговорює тур вартістю понад 10 тисяч євро. При покупці туру Мірошник обманює когось, кого він називає "шефом". Як пише депутат, цій людині він назвав ціну туру на 66 тисяч гривень більшу. Можливо, мова йде про реального лідера "Самопомочі" Андрія Садового.

 

Далі горе-нардеп веде любовну переписку: "Я замість того щоб про країну думати, думаю про кохану, яка вирішує глобальні питання з кукурудзою", - пише Мірошник жінці на ім'я Оля, хоча його дружину звуть Інна.

 

"Часу мені не даєш, моє серце зараз з сім'єю, ти знаєш, мені дуже важко, тобі теж, спусти поки все на гальма, плізз, я приїду поговоримо", - відповідає співрозмовниця.

 Також нещодавно у мережі з'явилося фото телефонної переписки одного з депутатів від "Опозиційного блоку", який готується до святкувань 9 травня.

 

"Оппоблок готується до 9 травня: концерт, каша, шарики и цветы, еще и подарки ветеранам и концерт... это итак слишком для нынешнего времени, а еще всем пожрать. 21 Квітня 2015р. ВРУ", - цитує переписку нардепа фотограф В'ячеслав Ратинський у Facebook

Фотокореспондент Влад Содель сфотографував момент, коли одному з депутатів з групи "Воля народу", на рахунок надійшло 2 375 000 гривень. Фото Содель виклав на своїй сторінці в Facebook.

 

"Ось попередній мій пост був про мільйон. Цього разу два. Депутат із Еремеевского" Волі народу ". Україна. Київ. Засідання Верховної Ради України. 21.04.2015", - написав журналіст. Така чималенька сума викликала у коментарях під світлиною – обурення та жарти.

У лютому в кадр фотографів потрапила скандальна переписка опозиціонера Хомутинніка з губернатором Одещини Палицею. У ній нардеп консультував чиновника, як правильно "вирішувати питання" на митниці, а також хто, кому і скільки при цьому "заносить".

 
Зараз ви читаєте новину «"Замість країни, думаю про кохану", "Концерт... и всем пожрать", "рєшалово" на митниці - скандальні СМС нардепів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути