середа, 11 грудня 2013 21:38

Спецтема: Євромайдан-2013

Влада продемонструвала нікчемність та апатію - Лановий

Влада продемонструвала нікчемність та апатію - Лановий
Фото: svoboda.org

Президент Центру ринкових реформ Володимир Лановий переконаний, що нічна спорба розігнати Майдан - це повне безглуздя.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Дії влади оцінюю як повне безглуздя. Вночі були вчинені безперспективні дії без всілякої мети, при чому нічим непояснені і необґрунтовані. Ці дії ж непотрібні були і для самої влади, яка демонструвала нікчемність та апатію до всього, що відбувається. Зараз влада намагатиметься загострити ситуацію, але це буде неможливо", - висловив думку експерт.

Окрім того, він додав: "Проблема ситуації в тому, що у Януковича немає логіки. В нього є мета, засоби, життєва позиція, з якої він ніколи не зійде".

"Боротьба йде за мільярдні суми, і тому стоятимуть до кінця. Влада не вірить в жодні компроміси. Вони не вірять в слово. А опозиція буде шукати їх настільки, наскільки це буде дозволяти Майдан, бо політики не визначають долю і головні ідеали суспільства. Зараз Майдан вимагає змінити очільника країни, тому опозиція не може поступитись цій тезі та йти на компроміси", - резюмував він.

Нагадаємо, у ніч проти середи "Беркут" спробував розігнати табір антиурядових протестів на Майдані Незалежності, розібравши барикади та наметове містечко, а вранці міліція намагалася взяти під контроль приміщення КМДА. Забарикадовані там мітингувальники з вікон поливали спецпідрозділи водою з пожежних шлангів. Згодом міліція відступила.

Зараз ви читаєте новину «Влада продемонструвала нікчемність та апатію - Лановий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути