середа, 17 квітня 2013 11:52

Власенко: "19 квітня мене 100% арештують"

Власенко: "19 квітня мене 100% арештують"
Екс-нардеп зазначив, що приводом для арешту стане нове кримінальне провадження проти нього. Фото: styknews.info

Колишній народний депутат, захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявляє, що його буде заарештовано у найближчу п'ятницю, 19 квітня.

Про це він повідомив журналістам увечері у вівторок.

За словами депутата, після позбавлення його депутатських повноважень репресії щодо нього не припинилися. Навпаки, Власенко відчуває посилення тиску з боку правоохоронних органів.

"На жаль, репресії проти мене продовжуються, і на даний час мені точно відомо, що на п'ятницю, 19 квітня, орієнтовно на 16-00 планується мій арешт. Цю інформацію мені надали джерела у правоохоронних органах. Їй можна довіряти на 100%", - заявив Власенко.

Екс-нардеп зазначив, що приводом для арешту стане нове кримінальне провадження проти нього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенко вже може виїжджати за кордон, бо віддав борги колишній

"Із джерел у слідчому ізоляторі я знаю, які там відбуваються катування, особливо – коли справа стосується сексуальних злочинів. У мене є інформація про те, що владою сфабриковане абсолютно нове, абсурдне звинувачення проти мене саме по цій категорії злочинів. Вони готуються застосувати до мене найстрашніші тортури, щоби вибити свідчення про мою начебто причетність до сексуальних злочинів і таким чином мене дискредитувати. Поки що я не можу розголошувати, про які злочини йдеться", - сказав Власенко, додавши, що найближчим часом проведе прес-конференцію, на якій буде розголошено усі деталі нової справи.

Власенко також підкреслив, що після позбавлення його депутатських повноважень не припинилися і посягання на його майно.

"Мене не залишають у спокої. Сьогодні я дізнався, що у будинок, який у мене фактично вкрали за рішенням суду, вселилася велика циганська родина, фактично – табір, який перетворює його на абсолютно непридатне для життя приміщення. Про це мені повідомили мої сусіди. Цигани, які перетворюють мій будинок на свинюшник, отримали договір оренди мого будинку на 49 років з орендною платою 1 гривня на місяць. Причому договір укладено так, що розірвати його юридично практично неможливо. Більше того, цигани також готуються до переїзду у мою квартиру одразу після мого арешту у п'ятницю", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «Власенко: "19 квітня мене 100% арештують"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

65

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути