понеділок, 20 січня 2014 18:03

Влада намагається вести приватні розмови з кожним лідером опозиції — Бондаренко

Влада намагається вести приватні розмови з кожним лідером опозиції — Бондаренко
Володимир Бондаренко Фото:obozrevatel.com

Народний депутат з фракції "Батьківщина" Володимир Бондаренко вважає, що кожен з опозиційних лідерів має право на особисту ініціативу, проте не варто діяти від усієї опозиції. Про це нардеп розповів у коментарі Gazeta.ua, коментуючи заяви лідера УДАРу Віталія Кличка.

"Поки що всі три опозиційні сили координували свою діяльність. Вчора Віталій Володимирович був на зустрічі у президента. Потім пішли інформаційні посили про можливу зустріч з приводу обговорення ситуації з Яценюком. З боку влади явно йде політика на сепаратність, розділюючі нюанси в контактах з опозицією. Люди їдуть і без закликів Кличка. Таких закликів народ не потребує від будь-кого", - розповів він.

Бондаренко зазначив, що влада хоче "штовхнути лобами" опозиційних лідерів.

"Розділити лідерів опозиції — це політика влади. Їх політика — починати говорити з кожним лідером окремо. Говорити про різне, а не про одне й теж. Але ми схиляємо всіх: і парламентські фракції, і позапарламентські до того, що в країні є одна проблема. Це проблема, що країна перетворилась в диктатуру. І з диктатурою треба боротись всім разом. Вибори — цей той фактор за якого влада хоче всіх поділити, штовхнути лобами", - розповів Бондаренко.

"Вимога оголосити єдиного кандидата дуже вигідна владі. Цей єдиний кандидат явно не дійде до виборів", - зауважив він.

Нагадаємо, що лідер УДАРу Віталій Кличко закликав всіх українців їхати на Київ, оскільки влада оголосила війну народу. Крім того, Кличко заявив, що вимагає від Януковича особисто сісти за стіл переговорів.

Зазначимо, що вчора керівник УДАРу мав зустріч з Януковичем у Межигір'ї. Згодом у інтерв'ю громадського телебачення пояснив своє рішення їхати туди один. Він був на барикадах і не мав часу з кимось радитись. Також розповів, що мав "напружену розмову" з іншими лідерами.

Зараз ви читаєте новину «Влада намагається вести приватні розмови з кожним лідером опозиції — Бондаренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути