понеділок, 16 січня 2012 14:25

Влада фальсифікує інформацію щодо знепритомнення Тимошенко - адвокат екс-прем'єра

Влада фальсифікує інформацію щодо знепритомнення Тимошенко - адвокат екс-прем'єра

У Качанівській колонії фальшується інформація щодо знепритомнення Юлії Тимошенко. Про це на прес-конференції заявив адвокат Сергій Власенко.

"Зараз у Качанівській колонії фальшуються покази свідків, пов'язані з інцидентом, який мав місце увечері 6 січня 2011 року, коли Юлія Володимирівна втратила свідомість. У нас є докази такого фальшування. Якщо влада буде продовжувати фальшування щодо стану здоров'я Юлії Тимошенко, ми звичайно їх оприлюднимо", - наголосив Власенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко знепритомніла через ліки проти ГРВІ

Він підкреслив: "Те, що ці дані зараз фальшуються я стверджую - це не припущення". Адвокат також переконаний, що влада хотіла подивитися, чи виживе Тимошенко.

"Зараз робиться спроба зазначити, що ніби-то Тимошенко не втрачала свідомість, що ніби-то це була якась стандартна ситуація. Яка нормальна ситуація, якщо о 2-й ночі в Качанівську колонію звезли лікарський консиліум з Харківських лікарів? Тимошенко свідомо доводять до такого стану. У нас є розуміння того, що влада зробила першу спробу. Вони хотіли подивитися, чи виживе Тимошенко в такій ситуації, чи не виживе, тому я думаю, немає сенсу чекати на їхню другу спробу", - коментує Власенко.

Зараз ви читаєте новину «Влада фальсифікує інформацію щодо знепритомнення Тимошенко - адвокат екс-прем'єра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути