неділя, 12 серпня 2012 16:19

"Включення Повалій у п'ятірку Партії регіонів - це повернення в СРСР" - Бала

"Включення Повалій у п'ятірку Партії регіонів - це повернення в СРСР" - Бала
Політолог переконаний, що Повалій не додасть рейтингу Партії регіонів. Фото: zabor.zp.ua

Директор Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала вважає неправильним технологічним ходом включення співачки Таїсії Повалій другим номером у списку Партії регіонів.

Про це він заявив у коментарі Gazeta.ua.

"Призначення другим номером у списку Партії регіонів Таїсії Повалії - це повернення в СРСР. Це як у свій час призначали доярок і садили їх у президіум партії, так само й тут із Повалій. Я думаю, що це неправильний хід із точки зору технологічності виборів. Вважаю, що в Партії регіонів треба робити певний ребрендінг. Зокрема показувати обличчя успішних людей, чи то підприємців серйозних, чи інших людей, які дійсно багато зробили для країни".

Політолог переконаний, що Повалій не додасть рейтингу Партії регіонів.

"Я собі важко уявляю члена парламенту, скажімо Великобританії, Франції, Німеччини чи Іспанії, який би співав на корпоративних вечірках за 3-5 чи нехай навіть за 10 тисяч євро. Тим більше, щоб хтось такий був 2-м номером у списку, тобто будучи буквально заступником лідера партії", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Політолог про список Партії регіонів: "Красуня і чудовисько"

Бала не бачить доцільності такого ходу з боку "регіоналів".

"Я не знаю, за що це може бути їй плата. Взагалі не розумію її включення до списку, бо технологічно вона не посилює партію. Навіть ті виборці, умовно кажучи, які підтримують Партію регіонів, знають, що вона позаштатний радник Януковича", - заявив політтехнолог.

"У цьому сенсі треба було їм щось інше придумати, щоб це підсилило партію. Адже, за великим рахунком, у першій п'ятірці будь-якої політичної сили, особливо коли сили займають лівий чи правий берег Дніпра, мають бути ті люди, які користуються авторитетом на тому березі, де в партії нижча підтримка", - додав він.

На думку політолога, "Регіонам" варто було серйозніше підійти до формування виборчого списку.

"Загалом це сумно. Особливо дивлячись як там усе проходило, як усі бігали кандидати й заглядали чи вони є в списку, чи немає. Тому можна було це все зробити набагато серйозніше й продуманіше. Могли б хоча б зімітувати партійне обговорення кандидатів списку, а цього зроблено не було. І в цьому я вбачаю повернення назад у СРСР", - резюмував Віталій Бала.

Зараз ви читаєте новину «"Включення Повалій у п'ятірку Партії регіонів - це повернення в СРСР" - Бала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

59

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути