Ексклюзиви
вівторок, 18 грудня 2012 10:58

Візит Януковича до Москви відкладений - президенту необхідні додаткові консультації

Візит Януковича до Москви відкладений - президенту необхідні додаткові консультації
Візит у Москву відкладено. Фото: kievskaya.com.ua

Робочий візит президента України Віктора Януковича до Російської Федерації перенесений, повідомляє прес-служба глави української держави у вівторок.  В прес-службі нагадали, що темами зустрічі президентів України та Росії визначені актуальні питання українсько-російського співробітництва, в першу чергу в енергетичній та торгово- економічній сферах. Зокрема - вироблення взаємоприйнятного механізму взаємодії України з Митним союзом Росії, Білорусі і Казахстану.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Януковича підтвердили візит у Москву - говоритимуть про Митний союз

"Для успішної реалізації цих домовленостей необхідні додаткові консультації на експертному рівні. У зв'язку з цим сторони домовилися про перенесення термінів візиту", - пояснює прес-служба президент України.

У понеділок Київ і Москва повідомили, що Янукович 18 грудня відвідає з робочим візитом Російську Федерацію і обговорить з президентом РФ Володимиром Путіним питання вироблення взаємоприйнятного механізму взаємодії України з Митним союзом. Сторони планували також обговорити комплекс актуальних питань українсько-російського співробітництва, насамперед в енергетичній та торговельно-економічній сферах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович не призначить новий уряд, поки не поговорить із Кремлем щодо Медведчука - Безсмертний

Помічник президента РФ Юрій Ушаков повідомив у вівторок, що візит президента України Віктора Януковича до Москви перенесено. "Необхідно провести додаткову експертну роботу з доведення тих документів, які спочатку планувалося в ході цього візиту підписати, для цього буде потрібно певний час, після чого будуть узгоджені конкретні терміни цього візиту", - заявив Ушаков журналістам.

Зараз ви читаєте новину «Візит Януковича до Москви відкладений - президенту необхідні додаткові консультації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути