Ексклюзиви
вівторок, 14 травня 2013 16:34

Висунення єдиного кандидата на виборах мера Києва відбудеться найближчими днями - Томенко
20

Фото: Фото: Ольга Каменєва

Вже найближчими днями три опозиційних фракції узгодять принципи спільної участі в київських виборах, заявляє один з лідерів фракції "Батьківщина" Микола Томенко.

Як повідомляє прес-служба політика, буде погоджено спільну участь трьох фракцій у виборах Київради. При цьому, як зазначив Томенко, будуть підтримані єдині кандидати у всіх мажоритарних округах, в той час як самі опозиційні сили підуть на вибори за партійними списками окремо.

Також завершуються переговори щодо загальних принципів визначення єдиного кандидата на посаду міського голови. "Серед головних вимог те, що єдиним кандидатом може бути представник будь-якої з трьох опозиційних фракцій, який запропонує програму розвитку Києва, і найважливіше - механізм незаконно розкраденої землі та нерухомості в часи Черновецького, - підкреслив М.Томенко.

При цьому політик окремо підкреслив, що в якості єдиного кандидата не будуть розглядатися кандидати від Партії регіонів, КПУ, або ті депутати, які не входять в опозиційні фракції. "Було б абсурдом опозиційним силам пропонувати людину, як єдиного кандидата від опозиції, якщо він не входить до складу опозиційних фракцій", - зазначив він.

На думку Томенка, підписання документа про спільну опозиційну діяльність на київських виборах відбудеться 18 травня під час спільного мітингу опозиційних сил.

Зараз ви читаєте новину «Висунення єдиного кандидата на виборах мера Києва відбудеться найближчими днями - Томенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути