Ексклюзиви
четвер, 10 травня 2012 15:13

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Відповідальність за здоров'я Тимошенко несе Янукович, а не німецький лікар - Власенко

Відповідальність за здоров'я Тимошенко несе Янукович, а не німецький лікар - Власенко
Сергій Власенко вважає відповідальними за Тимошенко уряд і президента. Фото: www.golosua.com

Відповідальність за стан здоров'я екс-прем'єра Юлії Тимошенко несе український уряд і президент України Віктор Янукович, стверджує її захисник Сергій Власенко.

"Відповідальність за стан здоров'я лідера української опозиції несе український уряд і особисто Янукович. Саме за його вказівкою протягом півроку Юлії Володимирівні не надавалося жодної медичної допомоги. При цьому вони брехали українському суспільству, що вона здорова і не потребує жодної  допомоги ... довівши людину, практично, до інвалідності, як зазначив доктор Хармс", - сказав Власенко журналістам у четвер на брифінгу біля ЦКБ № 5 в Харкові.

Він також зазначив, що на його думку, "довести Тимошенко до такого стану і потім, перекинути відповідальність на німецького лікаря - повністю в стилі Партії регіонів і міністра охорони здоров'я".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тюремники підтвердили, що німецький лікар для Тимошенко вже приїхав

Власенко також наголосив, що німецький лікар Лутц Хармс не відповідає, зокрема, за якість медобладнання, і за кваліфікацію допоміжного медперсоналу.

"Як може німецький лікар нести відповідальність, якщо лікуючим лікарем визначена український лікар пані Фурсан (лікар-невропатолог ЦКБ № 5 Ірина Фурсан)", - зазначив захисник Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Відповідальність за здоров'я Тимошенко несе Янукович, а не німецький лікар - Власенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути