середа, 02 березня 2016 18:54

Верховний суд має на меті повністю дискредитувати українське правосуддя - Ляшко

Верховний суд має на меті повністю дискредитувати українське правосуддя - Ляшко

Таку думку лідер Радикальної партії висловив на своїй сторінці в Facebook. Та зазначив, що вся справа в незаконності арешту Ігоря Мосійчука.

"Верховний Суд України знову переніс розгляд мого позову про незаконність арешту Ігоря Мосійчука. Для всіх цілком зрозуміло, що арешт Мосійчука у залі Верховної Ради 17 вересня 2015 року відбувся з порушенням Конституції та Закону про регламент ВР", - пише опозиціонер.

Також, Ляшко закликав суддів зберегти честь та гідність й не виносити неправомірних рішень.

"І є відповідне рішення Вищого адміністративного суду, яке Верховний суд теоретично може скасувати під тиском "згори". Якщо таке відбудеться - це буде останній цвях у труну вітчизняного правосуддя. Закликаю суддів Верховного суду прийняти законне рішення і не плямувати себе на все життя участю в політичних репресіях", - завершив парламентар.

Нагадаємо, що раніше Вищий адміністративний суд виніс рішення, яке підтверджує порушення Конституції під час арешту депутата від Радикальної партії Ігоря Мосійчука.

Зараз ви читаєте новину «Верховний суд має на меті повністю дискредитувати українське правосуддя - Ляшко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути