понеділок, 26 січня 2015 23:55

У ВР зареєстровано урядовий проект про визнання організацій терористичними

У ВР зареєстровано урядовий проект про визнання організацій терористичними
Фото: ua.korrespondent.net

У Верховній Раді зареєстровано законопроект "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо визнання організацій терористичними" № 1840.

Як зазначається на сайті українського парламенту, ініціатором документа виступив очільник Кабінету міністрів України Арсеній Яценюк.

У пояснювальній записці до законопроекту йдеться про те, що в Україні жодним законодавчим актом не визначено порядок визнання організації терористичною.

Тому пропонується внести відповідні зміни до Кодексу адміністративного судочинства України та законів України "Про боротьбу з тероризмом", "Про Службу безпеки України".

У законопроекті передбачається, що справи про визнання організацій терористичними підсудні Вищому адміністративному суду України, як суду першої інстанції, і що постанови суду про визнання організації терористичною підлягають негайному виконанню.

Зараз ви читаєте новину «У ВР зареєстровано урядовий проект про визнання організацій терористичними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути