четвер, 01 грудня 2011 11:57

В Україні закликають виставляти на дверях підприємств табличку "Переоблік влади"

В Україні закликають виставляти на дверях підприємств табличку "Переоблік влади"

Громадянський рух "Вперед!" проводить 1 грудня всеукраїнський страйк "Переоблік влади" з метою показати владі, що населення втомилося від її постійних експериментів.

Як розповів співголова Громадянського руху "Вперед!" Андрій Панайотов, цей страйк має стати одним з найбільших за останні роки незалежності України, адже кількість незадоволених владою людей постійно зростає - незалежно від регіону.

"По всій Україні - від сходу до заходу - люди втомилися. Їм набридли порожні обіцянки і подачки влади. Вони хочуть змін, вони хочуть жити в країні, в якій є перспективи. Саме тому сьогодні о 12.00 в знак протесту свідомі громадяни закриють свої підприємства або виставлять таблички "Переоблік" на своїх робочих місцях. Це повинно продемонструвати, що незадоволених в країні дуже багато і вони готові боротися за свої права", - сказав Панайотов.

Співголова "Вперед!" зазначив, що цей страйк - мирна акція, яка не передбачає масовий вихід людей на вулицю. За його словами, це цілком свідомо зроблено, щоб якомога більше людей могли долучитися до протестної акції, "не відходячи від робочого місця".

"Ми розуміємо, що не всі охочі змогли б вийти сьогодні на мітинги. Тому ми і пропонуємо такий неконфліктний варіант, коли кожен може виставити табличку "Переоблік". Це свого роду символ, який повинен об'єднати людей по всій Україні", - сказав активіст.

Зараз ви читаєте новину «В Україні закликають виставляти на дверях підприємств табличку "Переоблік влади"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути